Memorial Isabel Vila 2020

Nou format de la caminada Isabel Vila 2020


El diumenge 4 d’octubre tindrà lloc la Caminada Isabel Vila. A l’edició d’enguany, però, s’adoptarà un nou format. La proposta consisteix a realitzar, en un punt concret del massís de les Gavarres, una trobada de diverses ‘columnes’ de participants provinents de diferents poblacions vinculades amb la vida i facècies de la Isabel.

L’indret que es proposa com a trobada és prop del Puig d’Arques, el punt entre el Puig d‘Aiguabona (o AiguesBones) i el Puig de la Gavarra, on arriba el camí que ve del Can Matas pel NE.

L’hora de reunió de les columnes serà a les 11 h del matí. Tindran lloc alguns parlaments i la cantada coral de la cançó de la Isabel, composta per Antoni Mas. Està previst que l’acte duri aproximadament uns 45 minuts. Un cop acabada la concentració, cada columna iniciarà el retorn a la seva localitat. 

La vetllada comptarà amb tots els protocols i mesures de prevenció per fer front a la COVID-19: ús de mascareta, distància de seguretat que implicarà respectar de forma estricta els punts que seran convenientment assenyalats a terra i caldrà portar-se cadascú entrepà i beguda, ja que l’organització no en subministrarà.

Sortida de Llagostera a les 7:30h. (Pl. Catalunya)

Vídeo de l’acte: https://www.youtube.com/watch?v=NaLcXipFj8A&ab_channel=AjuntamentdeLaBisbald%27Empord%C3%A0

Loteria de La Colla 2020

Ja tenim loteria de la grossa de Cap d’Any. Jugarem als números 08139, 23147, 24666 i 49918

Llicència federativa 2020

NOVES TARIFES.
- Adults i Menors
Poseu-vos en contacte amb Secretaria per més aclariments.